Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach

Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach plánujú, organizujú a riadia prevádzku kaviarní, reštaurácií a súvisiacich podnikov na poskytovanie jedálenských a cateringových služieb.

Úroveň zručností: Skúsený

Porovnajte si svoj plat!

  • Platové rozpätie väčšiny zamestnancov vo vybraných povolaniach z 1 201 € na 1 656 € za hodinu - 2025
  • Hrubá mesačná mzda Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach pri nástupe do zamestnania je zvyčajne 1 201 € až 1 932 € .
  • Po odpracovaní 5 rokov je to 1 221 € až 1 934 € mesačne pri 40-hodinovom pracovnom týždni.

Pracovné úlohy

  • Plánovanie jedálnych lístkov v spolupráci so šéfkuchármi a kuchármi
  • Plánovanie a organizovanie slávnostných udalostí
  • Zabezpečovanie nákupu a kalkulácie cien tovaru podľa rozpočtu
  • Evidencia stavu zásob a finančných operácií
  • Zabezpečovanie dodržiavania hygienických predpisov, čistoty, funkčnosti a zodpovedajúceho vzhľadu stravovacích, kuchynských a skladových priestorov potravín
  • Zisťovanie spokojnosti zákazníkov s jedlom a službami
  • Výber, určovanie rozpisu pracovných zmien zamestnancov, školenie a dohľad nad obsluhujúcim a kuchynským personálom
  • Prijímanie rezervácií, vítanie hostí a pomoc pri prijímaní objednávok
  • Rokovania týkajúce sa dohôd s klientmi a dodávateľmi
  • Zabezpečenie dodržiavania predpisov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci
Loading...