Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach

Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach plánujú, organizujú a riadia prevádzku kaviarní, reštaurácií a súvisiacich podnikov na poskytovanie jedálenských a cateringových služieb.

Úroveň zručností: Skúsený

Porovnajte si svoj plat!

  • Väčšina Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach zarába v roku 2024 medzi 720 € a 1 189 € mesačne.
  • Mesačná mzda pre začínajúcich Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach sa pohybuje medzi 720 € a 1 264 €.
  • Po piatich rokoch praxe bude tento príjem medzi 743 € a 1 307 € mesačne.

Pracovné úlohy

  • Plánovanie jedálnych lístkov v spolupráci so šéfkuchármi a kuchármi
  • Plánovanie a organizovanie slávnostných udalostí
  • Zabezpečovanie nákupu a kalkulácie cien tovaru podľa rozpočtu
  • Evidencia stavu zásob a finančných operácií
  • Zabezpečovanie dodržiavania hygienických predpisov, čistoty, funkčnosti a zodpovedajúceho vzhľadu stravovacích, kuchynských a skladových priestorov potravín
  • Zisťovanie spokojnosti zákazníkov s jedlom a službami
  • Výber, určovanie rozpisu pracovných zmien zamestnancov, školenie a dohľad nad obsluhujúcim a kuchynským personálom
  • Prijímanie rezervácií, vítanie hostí a pomoc pri prijímaní objednávok
  • Rokovania týkajúce sa dohôd s klientmi a dodávateľmi
  • Zabezpečenie dodržiavania predpisov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci
null
Loading...